28 juni 2021
19:00

Vinnö IF

Referat: Vanneberga IF/Kiaby IF - Vinnö IF

Ikväll var det dags för hemmapremiär då Winnö IF kom på besök.Efter ganska trevande spel dom 2 första seriematcherna så hittar vi verkligen rätt med allt i denna match i första halvlek. Vi har tålamod spelar fin fotboll med högt tempo och mycket passningar inom laget och Winnö kommer knappt över halva planen.Vi skapar åtminstone en 7-8 riktigt bra lägen men vi lyckats inte riktigt med avsluten men vi får med oss en 1-0 ledning in i halvtidsvilan genom mål av Julia Ivarsson.
I andra vet jag inte vad som händer men spelet från första halvlek är som bortblåst och vi tappar spelet helt samtidigt som Winnö flyttar upp laget och får till en kvittering i 60 min. Trots att vårt spel inte funkar i andra halvlek så fortsätter vi jobba och kriga för varandra vilket till slut ger utdelning då vi i 86 min får en straff som Hannah Persson kyligt plaserar in.
Ett par minuter senare punkterar vi matchen då Julia Ivarsson gör sitt andra mål för kvällen till 3-1 vilken blir slutresultatet.